Partytent huren

Als verhuurbedrijf verhuren wij vele uiteenlopende artikelen (waaronder partytenten) op het gebied van party goederen verhuur ( voor zowel bedrijven als particulieren. Wij doen ons uiterste best om, naast het doorsnee assortiment, ook originele en unieke producten te verhuren. Heeft u een party voor een klein of groot gezelschap op locatie? Geen probleem, wij richten geheel naar uw wens de locatie in. De mogelijkheden hiervoor lopen uiteen tot het volledig verzorgen van een gedekte tafel met keuze uit diverse serviezen, bestek, glaswerk etc., tot de aankleding van de locatie met diverse producten als levende bomen, afgerokte statafels, het plaatsen van decoratieve Romeinse beelden, kamerschermen etc.

Dordtse Bazar, een verhuurbedrijf gevestigd in Zuid Holland

Dordtse Bazar Verhuur is gevestigd in Rotterdam , maar is actief in de gehele provincie Zuid Holland.

Ruime ervaring in Party Verhuur, sinds 1926

Dordtse Bazar heeft ruime ervaring in het verhuren van stoelen, tafels, statafels, podia, linnengoed, decoratierokken, verlichting, marktkramen, kamerschermen, horecacontainers, bbq's, biertaps, examen meubilair, en overige party artikelen.

Professioneel horeca apparatuur

Op het gebied van professioneel horeca apparatuur beschikken wij over alle benodigde artikelen voor zowel de koude als warme keuken. U kunt denken aan bakplaten, bbq’s, hetelucht ovens, steamers, au bain marie wagens, koelvitrines, geforceerde koelkasten en ander keukengerei.

Party verhuur voor een geslaagd evenement

Deze website geeft u inzicht in al onze verhuurartikelen. Zoals u kunt zien verhuren wij ook horeca containers.
De containers kunnen op iedere locatie worden geplaatst en als mobiele unit voor vele toepassingen worden ingezet.

Dordtse Bazar Verhuur Zuid Holland

Sinds 1926 gevestigd in Rotterdam, maar we bestrijken de gehele regio Zuid Holland en ver daar buiten. Onze verhuurartikelen leveren wij bijvoorbeeld ook in Barendrecht, Dordrecht etc.

Artikelen: 0
Totaal: € 0,00

Winkelwagen is leeg
Bestelling plaatsen

Zoeken

Party verhuur Rotterdam - Party verhuur Barendrecht - Party verhuur Dordrecht - Party verhuur Oud-Beijerland