Projecten
DE ROPARUN

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De Dordtse Bazar Verhuur verzorg het interieur voor de ViP-Lounge op de Coolsingel en daarnaast ook al het keukenmateriaal in Parijs om de lopers te kunnen voorzien van een stevige maaltijd.

ROTTERDAM TATTOO CONVENTION

Al jaren verzorgt de Dordtse Bazar Verhuur zo'n 200 stands op de Tattoo Convention in Rotterdam. Hier komen verschillende tattoo artiesten uit de hele wereld bij elkaar om hun kunsten te laten zien. Daarnaast zijn er ook 'Custom Bikes en Cars' te zien en kunt u naar Live Rock & Roll muziek luisteren.
RESTO VAN HARTE

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving. Zij willen de eenzaamheid en het sociaal isolement waartoe dit kan leiden onder de aandacht brengen en actief bestrijden. Dit door o.a. ontmoetingsplaatsen te creëren voor verbinding, samen koken en eten en samen activiteiten ondernemen onder de vlag van Resto VanHarte. Dordtse Bazar Verhuur stimuleert het buurtinitiatief om van deze ontmoetingsplaatsen een succes te maken en werken daarom nauw samen met Resto VanHarte door het leveren van verhuurartikelen voor geslaagde kookactiviteiten.

Artikelen: 0
Totaal: € 0,00

Winkelwagen is leeg
Bestelling plaatsen

Zoeken

Party verhuur Rotterdam - Party verhuur Barendrecht - Party verhuur Dordrecht - Party verhuur Oud-Beijerland